• Tu cesta se encuentra vacía

31/07/2022


Reparació de vehicles elèctrics i híbrids

#ev

10/11/2021 - TALLER ADAS


Nou espai per el diagnòstic, reparació i calibratge dels sistemes ADAS (Advanced Driver-Assistance Systems).


La funció d'aquestes noves tecnologies és augmentar la seguretat i el confort durant la conducció, per això és necessàri el correcte calibratge de les càmeres, radars, LIDAR i sensors que incorpori el vehicle.


#talleradas

16/07/2019 - TALLER DE PNEUMÀTICS

A l'Auto-Taller Soldevila oferim un assessorament complet en la tria dels nous pneumàtics. Disposem d'un espai específic per el muntatge, equilibratge, reparació i pupil·latge de pneumàtics. 

#pneumàticsbysoldevila

03/06/2019 - GASBOX AUTOPOWER


Nou analitzador de gasos d'escapament per motors gasolina, GPL i metà.


21/03/2019 - PNEUMÀTICS BY SOLDEVILA

Nou expositor per assessorar el client en la tria dels nous pneumàtics. 


23/05/2018 - RALLY PORTUGAL 2018

El darrer cap de setmana vàrem tenir l'oportunitat d'estar presents a un dels ral·lis més mítics del calendari mundial. La logística que hi ha en un esdeveniment d'aquesta magnitud és increïble, l'ambient a peu de tram assegurat i molta polseguera! A continuació, podeu veure algunes de les fotografies d'aquesta experiència. 

27/03/2018 - VISITA BOSCH SISTEMAS DE FRENADO SL

La fàbrica de l'alemanya BOSCH a Lliçà d’Amunt es dedica exclusivament a fabricar sistemes de frenada. En aquestes instal·lacions dissenyen el servofrè, un dels tres components que forma el fre, i fan el muntatge (assembly) del dipòsit i el cilindre per acabar de completar la peça sencera. Actualment l’empresa està dissenyant el sistema de fre per regeneració, per els nous vehicles híbrids i elèctrics, que en un futur també fabricaran.


La visita ens ha permès veure com s’elabora un servofrè i  la investigació dels enginyers, en un element de gran importància en la seguretat activa dels vehicles. La recerca i la innovació, es centren en aspectes com la resistència, la duresa i el soroll del fre. El desenvolupament d'aquests sistemes i la posterior comercialització, aportarà juntament amb els ja existents com són l'ABS (Antiblockiersystem) , L'EBD (Electronic Brakeforce Distribution) o l'ESP (Elektronisches Stabilitätsprogramm) , una millora en la seguretat viària.


Processos que es porten a terme a la planta:

Per la creació del servofrè s’utilitza l’embotició i la soldadura. I per fer el <<assembly>>, la unió per pressió i també la soldadura.


Foto webpng27/03/2018 - XARXES SOCIALS

Aquest any, hem obert un compte de Facebook i Instagram, on hi trobareu informació del dia a dia del taller i les ofertes que anirem oferint. A més a més, a la web anirem publicant diferents articles de caire tècnic que us poden ajudar a comprendre millor alguns termes específics.

Moltes gràcies per la vostra confiança.


https://www.facebook.com/tallersoldevila/
https://www.instagram.com/taller_soldevila/


Facebook 2pngFacebook 1pngInstagram 2pngInstagram 1png30/10/2017 - START BOOSTER


A partir d'aquesta setmana, de la casa suïssa LEMANIA-ENERGY, utilitzarem aquest arrancador de bateries d'alt rendiment. És un sistema molt més segur que utilitzar la bateria d'un altre cotxe i protegeix l'electrònica del vostre vehicle.


20171027_181134jpg


28/10/2017 - WORK-IN-PROGRESS

Ja treballem amb el nou software IDC5, mentre acabem d'ajustar la sincronització del monitor/tablet amb l'ordinador i la impressora làser, per dónar la màxima cobertura a aquest potent aparell.26/10/2017 -  DIAGNOSIS INTEGRAL TEXA

Nova màquina de diagnosis integral amb paràmetres específics i detallats de cada vehicle. La millor eina per obtenir informació de les centraletes i els diferents sensors, així com configurar diverses funcionalitats del vehicle al gust del client.


20171026_104911jpg