• Tu cesta se encuentra vacía

Aviso legal

AVÍS LEGAL:
En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

AUTO-TALLER SOLDEVILA
NIF: 47845593G
Adreça: Mare de Déu dels Munts,12 - 08500 - VIC - BARCELONA
Telèfon: 938860056
Email: tallersoldevila@gmail.com


FINALITAT DEL LLOC WEB.

La finalitat d’aquest lloc web és fer publicitat dels serveis que oferim i dels nostres productes així com del nostre contacte comercial .

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.autotallersoldevila.com

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb AUTO-TALLER SOLDEVILA o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de AUTO-TALLER SOLDEVILA i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de AUTO-TALLER SOLDEVILA.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
AUTO-TALLER SOLDEVILA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

AUTO-TALLER SOLDEVILA no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de AUTO-TALLER SOLDEVILA. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de AUTO-TALLER SOLDEVILA té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.